Your shopping cart is empty!
OEM-S KSH-06100 .. Product #: KSH-06100 Regular price: 23.00€ 23.00€ 100

KSH-06100

KSH-06100

Brand: OEM-S
Product Code: KSH-06100
Availability: 100
Dimensions: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

23.00€
Ex Tax: 23.00€

Tο είδος δεν είναι στους εκθεσιακούς χώρους των φυσικών μας καταστημάτων

Διαστάσεις:

Συσκευασία Πώλησης: τμχ.

Διαστάσεις Συσκευασίας:

Ξύλινες πέργκολες ή καφασωτά τοίχου κατασκευασμένα  από ποιοτική, ανθεκτική ξυλεία και μεταλλικούς συνδέσμους που επιτρέπουν στο καφασωτό να επεκταθεί. Ιδανικές για την υποστήριξη των αναρριχώμενων φυτών και λαχανικών.  Τοποθετήστε τα σε τοίχους ή περιφράξεις και χωρίστε τον κήπο ή τον λουλουδόκηπο σε ξεχωριστά τμήματα. Προβάλετε τα διαφορετικά αναρριχώμενα φυτά σας. Η πέργκολα ή καφασωτό τοίχου τοποθετείται κάθετα ή οριζόντια.  Κατασκευασμένη από εμποτισμένη ξυλεία για αντοχή. Αποτελείται από ξύλινο Πηχάκι 1,2 x 3εκ.  Ο ρόμβος που σχηματίζεται (μάτι) είναι 20 x 20εκ. Οι διαστάσεις της πτυσσόμενης πέργκολας όταν είναι κλειστή είναι ως εξής: Πέργκολα   50 x 200εκ.   -  15 x 81εκ. Πέργκολα 100 x 200εκ.   -  15 x 142εκ. Πέργκολα 150 x 200εκ.   -  20 x 220εκ. Πωλείται άβαφη (όχι σε πράσινη απόχρωση όπως σε κάποιες φωτογραφίες) και μπορείτε να την βάψετε στην απόχρωση που σας ταιριάζει.

|***Παραγγελία άνω των 6 τεμαχίων στείλτε μας email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) με τα είδη και τις ποσότητες των προϊόντων ώστε να σας στείλουμε ειδική προσφορά. Διαθεσιμότητα : Αμεση παραλαβή/παράδοση σε 1-3 ημέρες αναφέρεται για τις κεντρικές μας αποθήκες στην Παλλήνη. Για παραλαβή από τα υποκαταστήματα Ηλιούπολης & Περιστερίου η παραλαβή είναι 2-7 ημέρες.***|

Οι τιμές των ειδών αναφέρονται στην αρχική τους συσκευασία χωρίς μοντάρισμα. Σε περίπτωση που χρειάζεστε την υπηρεσία μονταρίσματος επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο μας για να μάθετε το κόστος.

Εγγύηση

Η εγγύηση είναι ανάλογη με την χώρα κατασκευής των προϊόντων όπως αναφέρεται κάτωθι:

Ελλάδα / Ιταλία: 2 χρόνια

Τουρκία / Κίνα: 6 μήνες

(H εγγύηση ενεργοποιείται μόνο με καλή χρήση του προϊόντος)

Για την πλήρη κάλυψη της αναφερόμενης εγγύησης για τα αμοντάριστα προϊόντα να επιλέγεται το μοντάρισμα να γίνεται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρεία μας. Για τα προϊόντα κατασκευής Ελλάδας & Ιταλίας δίνεται η δυνατότητα επέκταση της εγγύησης κατόπιν συνεννόησης με τον πωλητή της εταιρείας μας.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.